Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754

Kenwood Club workshops

logo_kenwood

Workshop – kennismaking met de Cooking Chef

Met de Kenwood Cooking Chef gaat een wereld aan nieuwe culinaire mogelijkheden voor je open. Deze unieke keukenrobot mengt, kneedt én kookt! Het is namelijk de eerste machine met een volledig geïntegreerde inductietechnologie waarmee de temperatuur exact bepaald kan worden. Van romige risotto en heerlijke sabayon tot créme anglaise, met de Cooking Chef wordt het bereiden van de meest uitdagende gerechten voortaan een fluitje van een cent!

Tijdens deze workshop bereid je samen met onze chef een 3-gangen menu en ga je zelf aan de slag met de bijgeleverde accessoires. Je krijgt een duidelijke uitleg over het gebruik van ieder accessoire zoals de flexiklopper, K-klopper, deeghaak, ballongarde, blender, …. Het koken met inductie en het instellen van de temperatuur wordt tevens grondig besproken. De prijs voor de workshop bedraagt € 50,- per persoon (inclusief eten en drinken) en dit dient ter plaatse contant betaald te worden. Deze workshop is geschikt voor diegene die net de Cooking Chef heeft gekocht en hem via een workshop beter wil leren gebruiken of voor diegene waarbij de aankoop van dit prachtig veelzijdig toestel op het programma staat.

Aan het einde van de workshop ontvangt iedereen een waardevolle goodie bag met daarin:

  • de receptjes van de workshop
  • een aantal leuke Kenwood gadgets waaronder een keukenschort

Pasta Fresca workshop Cookingchef

Handgemaakte pasta is echt genieten op zijn Italiaans. Met slechts enkele ingrediënten en een paar eenvoudige technieken kunt u, ook als u niet veel kookervaring hebt, eventjes uit uw hectische leven stappen en in plaats daarvan een aangename, culinaire wereld betreden. Niet alleen tagliatelle, maar ook tortelini, ravioli grande, gekleurde pasta enz.

Op deze middag leer je rijke pasta maken, de fijne kneepjes van het pastavak, maar ook gevulde en gekleurde pasta. Waarbij zowel het ambachtelijke maken van pasta als het werken met de Kenwood Cooking chef pastamachine aan bod komen.

Broodworkshop

In deze workshop maken we met de Kenwood Cookingchef een aantal broodsoorten.

Je leert het maken en laten rijzen van een aantal broodsoorten.

We bakken een aantal soorten brood, o.a. gevuld brood, Pane Pugliese, Foccacia en  bespreken we de theorie achter het brood.

Je  krijg de mogelijkheden om te werken met de Kenwood Cooking chef en zijn accessoires

Vleesworkshop

In de vleesworkshops worden diverse bereidingen behandeld.

We draaien en vullen onze eigen worsten, het samenstellen en bereiden van onze eigen hamburgers en het samenstellen en bereiden van ons eigen gehakt.

Maar ook het sous-vide garen van vlees komt aan bod.

We werken met natuurlijke ingredienten. De bereidingswijzen zijn makkelijk thuis te herhalen en op deze manier kan je thuis als een professionele kok je gasten verrassen.

Patisserieworkshop

 

In deze workshop maken we een taart op basis van pane spagna (biscuitgebak). Tevens maken we een Torta di Nonna en een crostate(vruchtentaart).

Daarnaast komen technieken om de taart de decoreren aanbod.

we sluiten af met een heerlijke koffie of thee als begeleiding van dit gebaksfestijn.

Als basis maken gebruik van de mogelijkheden van de Kenwood Cooking Chef

Chocoladeworkshop

De receptuur van de chocolaatjes is natuurlijk al een ontdekking. Hoe maakt u van  de basis chocolade een heerlijke bonbon.

Wat is de basis van de ganache en  welke vullingen zijn er nog meer?

Tijdens de workshop  komt u het allemaal te weten.

We maken tijdens de workshop verschillende soorten bonbons en vullen die met een bonbonvulling en  u gaat bonbon doorhalen.

De bonbons gaan in een mooi doosje met strikje mee naar huis.

Uiteraad maken we gebruik van de Kenwood Cooking chef als trouwe partner.

Basis workshop

 

In deze workshop maakt u kennis met de basis mogelijkheden van uw Kenwood Cooking chef.

U leert de beginselen van de machine en kunt vele accessoires uit proberen.

Na de workshop bieden wij u de mogelijkheid om de accessoires tegen een speciale prijs te bestellen.

De kosten bedragen € 50,– per deelnemer, mochten er acties vanuit Kenwood zijn, een gratis workshop, dan ontvangt u daarvoor

een voucher die u bij deelname moet inleveren.

Basis workshop

 

zondag 12 februari van 13.00-16.30 uur

Pasta workshop

zondag 14 mei van 13.00- 16.30 uur

Vlees workshop

zondag 5 februari 2017 13.00-16.30 uur

Patisserie workshop

zaterdag 11 maart 2017 13.00-16.30 uur

Brood workshop

zondag 19 maart 2017 13.00-16.30 uur

Chocolade workshop

zondag 14 januari 2017 13.00-16.30 uur

Kosten van iedere workshop zijn € 50,- per persoon.

Deze dienen bij reservering te worden voldaan.