Beeksestraat 7 A, 4841 GA Prinsenbeek  +31 6 48264845 of +31 6 18393754

Thema’s kookworkshops/data

Bij de kookworkshop kunt u kiezen uit diverse  seizoensgebonden thema’ s om uw workshop geheel naar uw wensen aan te passen.

Umbria in Bocca
(H) eerlijke gerechten uit onze favoriete streek. We laten u kennis maken met traditionele gerechten uit deze streek die al decennia lang van moeder op dochter worden doorgegeven.

Cucina del Mare
Verschillende soorten verse vis en schelpdieren waar wij samen met u de meest spannende
gerechten gaan bereiden.

Toscana
Behalve het schitterende landschap en de kuststreek, biedt de regione verschillende
prachtige schatten met een enorme culinaire erfenis. De keuken is seizoensgebonden en het draait om het behoud van smaken: Olijfolie, tomaten, pure ingrediënten en wijn staan centraal.

Giro D’ Italia
Heerlijke streekgerechten uit de diverse delen van Italië van Lombardije, Piemonte, Sardinië, Marche, Lazio tot Puglia. Een culinaire rondreis door de diversiteit van de Italiaanse keuken.

Pasta Fresca
Op deze avond leer je rijke pasta maken, de fijne kneepjes van het pastavak, maar ook gevulde en gekleurde pasta. Waarbij zowel het ambachtelijke maken van pasta als het werken met de pastamachine aan bod komen.

Cucina Siciliana
Het eiland Sicilie waar velen ‘een bezoekje’ aan brachten en als dank hun culinaire sporen nalieten. Dat is dan ook de kracht van deze keuken. Over alle invloeden van overheersers
is een sterke Siciliaanse saus gegoten.

La Dolce Vita

Al het goed en lekker wat Italie te bieden heeft puur genieten en laat u maar verrassen.

Primavera
`La dolce vita’ oftewel het goede leven vol met familierecepten met bijpassende wijnen en al het goede wat Italië nu te bieden heeft. Een voorbode van een hete en warme culinaire zomer

Asparagi
Voor de liefhebbers van de groene, paarse en witte asperges in de Italiaanse keuken is deze workshop een must. De workshop zal alleen in het aspergeseizoen worden gegeven en we werken met dagverse asperges.

Italiaanse Barbecue

Een combinatie van de Italiaanse keuken waarbij we gebruik maken van onze mobiele keuken met barbecue.

Zomerse workshops

Een lange avond met heerlijk buiten eten in combinatie met een van onze workshops

Autunno
Wij gaan u trakteren op een creatief menu vol Italiaanse ingrediënten gebaseerd op de herfst. Een hap en u zweert dat u in Italië bent.

Funghi/paddestoelen

Het najaar staat in het teken van paddestoele en truffels

Vino e Olio Novo/ nieuwe wijn en olijfolie

Een kookworkshop met een proeverij van nieuwe oogst olijfolie en wijn

Tartufo
Terug uit Italië! Wij hebben de echte Umbrische verse truffels meegebracht, om samen met u de meest geweldige gerechten te gaan maken, waarover nog lang gesproken gaat worden.

Cacciatore
Een complete avond uit een heerlijke keuken met diverse groenten en wildspecialiteiten
van superieure kwaliteit. Uiteraard schenken wij er de juiste wijnen bij.

Natale/Kerst                                                                                                                                                                                                

En tenslotte ‘Il Ultimo’ oftewel het toppunt van het seizoen. We kunnen het jaar niet beter afsluiten door samen met u een geweldig kerstdiner te bereiden, met verse ingrediënten die bewijzen waarom de Italiaanse keuken wereldwijd zo populair is.

Download hier de brochure van onze kookworkshops

Brochure 2016